Το Θέατρο Σοφούλη θα παρουσιάσει τις Κυριακές 23 και 30 Μαρτίου 2025 στις 17.00, μια πρωτότυπη παράσταση για όλη την οικογένεια που συνδυάζει θέατρο, μουσική, χορό, ζογκλερικά και ακροβατικά.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας μουσικός και μία ακροβάτισσα. Δύο κόσμοι τόσο διαφορετικοί, που φαίνεται αδύνατο να συναντηθούν. Εκείνος ζει με τις νότες του, εκείνη με τις φιγούρες της στον αέρα. Στην αρχή, η μεταξύ τους σχέση είναι γεμάτη αντιθέσεις και συγκρούσεις—μέχρι που ανακαλύπτουν κάτι που τους συνδέει: την τέχνη.
Μέσα από τις διαφωνίες, τις πρόβες και τις στιγμές γέλιου, γεννιέται κάτι μοναδικό. Μία παράσταση όπου η μουσική και η κίνηση γίνονται ένα. Εκεί που άλλοτε έβλεπαν χάος, τώρα βλέπουν αρμονία. Η τέχνη τούς ενώνει και μαζί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σόου που θα σας κόψει την ανάσα!
Μια θεατρική εμπειρία γεμάτη συναίσθημα, ρυθμό και ατμόσφαιρα, που αποδεικνύει πως, τελικά, η τέχνη δεν χωράει διαφορές, μόνο πάθος!
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Καπρίτσιος & Όλγα Κουλτούκη
Συγγραφέας: Παναγιώτης Καπρίτσιος & Όλγα Κουλτούκη
Μουσική: Πρωτότυπο
Σκηνικά: Θέατρο Σοφούλη
Παραγωγή: Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας Θράκης
Ηθοποιός, ζογκλέρ, μουσικός: Παναγιώτης Καπρίτσιος
Ηθοποιός – ακροβάτισσα: Όλγα Κουλτούκη
Γενική είσοδος 10€.
Προπώληση: more.com
Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 423 925
www.theatrosofouli.gr
www.facebook.com/theatrosofouli
www.instagram.com/theatrosofouli
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου