Full Moon Sleepover στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος (21/7)

Στην Πανσέληνο του Ελαφιού, την Κυριακή 21 Ιουλίου, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος διανυκτερεύει και υποδέχεται όλες και όλους να ζήσουν μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες με πολλή μουσική, ολονύκτιες προβολές, ομαδικά παιχνίδια, νυχτερινές βόλτες με θαλάσσια ποδήλατα και πολλές ακόμη δράσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση, η διάθεση για ξενύχτι.  

Σινεμά από το σούρουπο ως την αυγή
Στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο του Κόκκινου Ελαφιού με έναν αξέχαστο κινηματογραφικό μαραθώνιο που θα κρατήσει από το σούρουπο μέχρι την αυγή: ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια κινουμένων σχεδίων, ένας απρόσμενος (και βραβευμένος με Όσκαρ) έρωτας που γεννιέται κάτω από το μαγευτικό φως του φεγγαριού, μια φιλήσυχη οικογένεια που μένει ξάγρυπνη όταν το σπίτι της στοιχειώνουν δαιμονικές δυνάμεις, ένας σκληροτράχηλος κατάδικος σε μια δυστοπική Νέα Υόρκη του μέλλοντος που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μια ολονύκτια αποστολή διάσωσης ως αντάλλαγμα για την ελευθερία του και μια νεανική συμμορία που παλεύει για τη ζωή της σε μια αγωνιώδη μεταμεσονύκτια οδύσσεια που κορυφώνεται με το πρώτο φως του ήλιου. Σε μια τόσο συναρπαστική νύχτα υπάρχει κανείς που θα θέλει να κλείσει μάτι;
Επιμέλεια προγράμματος:  Athens Open Αir Film Festival

Silent Disco πάρτι
Στον Μεσογειακό Κήπο του ΚΠΙΣΝ στήνεται ένα διαφορετικό πάρτι με πολλή μουσική, καθόλου ηχεία, fluo make-up και πολλά ασύρματα ακουστικά!

Θαλάσσια Ποδήλατα
Απολαύστε μία ειδυλλιακή βόλτα, υπό το σεληνόφως, σε ένα από τα χαρακτηριστικότερα σημεία του ΚΠΙΣΝ.

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος (21/7)

Νύχτα Μυστηρίου στον Θόλο | Ο τελευταίος χορός
Ένα παιχνίδι μυστηρίου ειδικά φτιαγμένο για το Full Moon Sleepover, από τον Γιάννη Σαρακατσάνη.

Νυχτερινή Λέσχη Ανάγνωσης | Μπραμ Στόκερ, Δράκουλας
Η Λέσχη Ανάγνωσης επιστρέφει για μια ιδιαίτερη, νυχτερινή συνάντηση, με συντονιστή τον συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο και τη συμμετοχή της ηθοποιού, Σοφίας Κόκκαλη.

Πρωινό Μάθημα Hatha yoga
Στα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, το σώμα συνδέεται με τον νου μέσα από μαθήματα Hatha Yoga.

Διαλογισμός στον Ήλιο
Το ξημέρωμα, βιώνουμε τις ζωτικές επιδράσεις του φωτός με ασκήσεις διαλογισμού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74
Τηλ: 2168091000