"Ο Καραγκιόζης Αστροναύτης" σε περιοδεία στη Β. Ελλάδα από το Θέατρο Σκιών Οδυσσέα Κανλή

Το Θέατρο Σκιών Οδυσσέα Κανλή, παρουσιάζει μία παράσταση, όπου ο λαϊκός μας ήρωας Καραγκιόζης, δέχεται μια νέα πρόταση για δουλειά, αλλά και συνάμα πρόκληση για νέες περιπέτειες, μέσω του φίλου του Χατζηαβάτη.

Ο κύριος Κατσαβιδάκης, ένας μεγάλος επιστήμονας ο οποίος εργάζεται πολλά χρόνια στο Σαράι για λογαριασμό του Πασά, ύστερα από πολλά πειράματα έχει κατασκευάσει έναν υπερσύγχρονο πύραυλο. Δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κανένας θαρραλέος άντρας, έτσι ώστε να αναλάβει την θέση του αστροναύτη και να εκτοξευθεί ο πύραυλος στο διάστημα.

Ο Χατζηαβάτης μαζί με τον κύριο Κατσαβιδάκη πείθουν τον Καραγκιόζη να αναλάβει την δύσκολη αυτή αποστολή και η απογείωση του για την Σελήνη δεν αργεί να γίνει. Ο πύραυλος λειτουργεί κανονικά, αλλά τα γεγονότα και οι καταστάσεις που θα συναντήσει εκεί δεν ξέρουμε αν θα είναι και τόσο ευχάριστες.

Θα καταφέρει άραγε με την γενναιότητα και την δυναμική που τον κατέχει να τα βγάλει εις πέρας με τους εξωγήινους και τα όντα του διαστήματος; Η συνέχεια στον φωτισμένο μπερντέ…

Διοργανωτής της παράστασης είναι οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος.

  • Εισιτήρια: 6€
  • Προπώληση: more.com

Πρόγραμμα παραστάσεων
Παρ, 5/7: Θερινό Θεατράκι Σερρών - Σέρρες
Δευ, 15/7: Θερινός Κινηματογράφος Ωραιόκαστρο - Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη
Παρ, 2/8: Cine Αντιγόνη - Πολύγυρος, Θεσσαλονίκη
Σαβ, 3/8: Cine Κλειώ - Νέα Μουδανιά, Θεσσαλονίκη
Σαβ, 10/8: Ανοιχτό Θέατρο Νέας Καλλικράτειας - Καλλικράτεια, Θεσσαλονίκη
Δευ, 26/8: Θέατρο Λόφου - Κιλκίς