"Χέη Χοπ! Παιχνίδια στη Φάρμα" από τις Μορφές Έκφρασης στο Βοτανικό Κήπο Διομήδους

Το "Χέη Χοπ! Παιχνίδια στη Φάρμα..." είναι μία υπέροχη παράσταση - παιχνίδι για βρέφη και μικρά παιδιά, από 18 μηνών έως 5 ετών, που παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στο Βοτανικό Κήπο Διομήδους, από τις Μορφές Έκφρασης και την Άννα Σεβαστή Τζίμα, δημιουργό του "Κού-Κού! Μια βόλτα στο δάσος...".

Μια καινούργια μέρα ξεκινά σε μια όμορφη φάρμα... Όμως, πού πήγαν τα ζωάκια; «Χέη Χόπ!» Ας καβαλήσουμε τα αλογάκι μας για να πάμε να βρούμε! Μια παράσταση γεμάτη μουσική, τραγούδι και παιχνίδι για βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως 5 ετών! Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί και να βρούμε τα άτακτα ζωάκια της φάρμας.

Ζωντανή μουσική
Η μουσική πρωταγωνιστεί στην παράσταση και παίζεται εξ ολοκλήρου ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας στα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στα όργανα παραγωγής του ήχου και της μουσικής.

Παιδαγωγική προσέγγιση
Η παράσταση είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά και τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό πρώτο βίωμα με το Θέατρο. Η φαντασία και η συμμετοχή των μικρών παιδιών, ενεργοποιεί την αίσθηση της περιπέτειας και της κατανόησης.

Ας επικοινωνήσουμε
Η παράσταση αποτελεί για μια ξεχωριστή πρόσκληση σε κάθε παιδί, να επικοινωνήσει αυτόβουλα, να μεταφέρει τα συναισθήματα του και τις σκέψεις του με αφορμή τα ερεθίσματα της παράστασης.

Συντελεστές
Κείμενα- μουσική- σκηνοθεσία: 'Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική ενορχήστρωση: Δημήτρης Σκούρτης
Παίζουν: Μαρία Ιωάννου, Ιωάννα Φρουδαράκη, Γιώργος Χουσάκος

  • Παραστάσεις: Κυριακή 23, 30 Ιουνίου και 7, 14, 21 Ιουλίου, στις 11:00
  • Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος
  • Προπώληση: ticketservices.gr  

Βοτανικός Κήπος Διομήδους
Ιερά Οδός 403 Χαϊδάρι, Αθήνα
Τηλ: 2105324792