Tο PIANO CITY ATHENS 2024 παρουσιάζει την παράσταση "Ο Καραγκιόζης παίζει πιάνο"

Tο PIANO CITY ATHENS 2024 παρουσιάζει την παράσταση για όλη την οικογένεια, "Ο Καραγκιόζης παίζει πιάνο", από τον παραδοσιακό καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Μακρή, σε μια μοναδική συνεργασία με τον μουσικό Σταύρο Ξιούρα, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στις 12.00, στην πλατφόρμα καλλιτεχνικής έκφρασης ΠΛΥΦΑ.

Μια νέα κωμωδία γεμάτη μελωδίες από το πιάνο του Σταύρου Ξιούρα και ξεκαρδιστικές ατάκες από τον Καραγκιόζη του Μακρή, για όλη την οικογένεια.

Η Βεζυροπούλα γυρίζει από τις σπουδές της στο εξωτερικό και έχοντας πια αποκτήσει ευρωπαϊκή μουσική παιδεία, ζητάει από τον πατέρα της τον Πασά, να διοργανωθεί στο Σεράι ένα μεγαλοπρεπές κονσέρτο. Αμέσως βγαίνει διαταγή να βρεθεί μαέστρος μεγάλου βεληνεκούς μαζί με πιανίστα, ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία της Βεζυροπούλας.

Ο Καραγκιόζης ακούγοντας αυτήν την διαταγή σκέφτεται αμέσως πως είναι μια μοναδική ευκαιρία να γεμίσει την μονίμως άδεια κοιλιά του αλλά και να ταΐσει και την οικογένειά του. Θα καταφέρει να παίξει πιάνο και να πάρει την δουλειά ή θα τα κάνει θάλασσα;

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 50 λεπτά
  • ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10€ γενική είσοδος
  • ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ticketservices.gr

ΠΛΥΦΑ
Κορυτσάς 39, Αθήνα
Τηλ: 6938690612