Την Κυριακή τρέχουμε στο "The Ellinikon Mother’s Day Fun Run" για τη στήριξη της ΜΚΟ ΕΛΙΖΑ

Φέτος, την Ημέρα της Μητέρας τρέχουμε όλοι μαζί για έναν μοναδικό σκοπό!

H LAMDA Development, σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια και μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας διοργανώνοντας την Κυριακή 14 Μαΐου έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου 3 χιλιομέτρων, στο The Εllinikon Experience Park, με στόχο τη στήριξη της Εταιρείας κατά της κακοποίησης του παιδιού, ΕΛΙΖΑ, που σκοπό έχει να προστατεύει και να προάγει τα δικαιώματα παιδιών που έχουν υποστεί είτε κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίησή ή παραμέληση.

Η εκκίνηση του «The Ellinikon Mother’s Day Fun Run», ένός αγώνα δρόμου με ισχυρό συμβολισμό, θα δοθεί στις 11:00, μπροστά από το The Ellinikon Experience Centre, από όπου οι δρομείς θα ακολουθήσουν την ειδικά επιλεγμένη διαδρομή που έχει οριστεί από τους διοργανωτές. Πριν από τον αγώνα, η Μαρία Πολύζου θα μιλήσει με μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη της άσκησης και πώς αυτή μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητά τους.

  • Το συμβολικό κόστος συμμετοχής είναι 5€, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών συμμετέχουν δωρεάν.
  • Κάντε την εγγραφή σας εδώ
  • Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι και την Πέμπτη 11/5

*Οι δρομείς θα μπορούν να προμηθεύονται τον αριθμό τους και σχετικό με τη διοργάνωση υλικό, από τη γραμματεία που θα λειτουργεί την ημέρα του αγώνα από τις 9 π.μ. – 10:30 π.μ. μέσα στο Experience Park.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.